Makarya taman dhengkul trouser lan joget

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-LH003

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Perawatan Kesehatan, Napas Nyaman Bebas

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Poliester, Kain Lycra (nilon / poliester)

Jinis:Band Dhukungan Basket Olahraga Basket

Werna:Ireng Putih Abang Ungu Biru Kuning

Ukuran:ML XL

Paket:Tas Opp

Jeneng Produk:Band Dhukungan Basket Olahraga Basket

MOQ:1PCS

Fungsi:Nglindhungi lutut

Sertifikat:CE, FDA, ISO9001, ISO13485

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 potongan / wulan

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Trouser Makarya Bantalan lutut Taman lan Tari

Gawe dhengkul trouser. Nyedhiyakake dhukungan kanggo patella, Nyandhang kanggo nyandhang, Desain elastis sisih papat ora bakal mengaruhi gerakan sampeyan. Kompresi sing apik bisa nggawe dhengkul nutupi keluwesan lan daya tahan sing bisa dienggo saben dinane. Taman bantalan lutut. Tembaga nduweni sipat anti-jamur lan antibakteri sing kuat. Tembaga uga minangka unsur tilak penting kanggo fungsi normal akeh jaringan lan penting kanggo generasi kapiler lan kulit anyar. Kulit manungsa ora sensitif karo tembaga lan risiko reaksi ala amarga kena dermal ing tembaga sithik banget. Tari lutut. Saiki sawise 40 kali wisuh kain, nanging uga njaga kandungan ion tembaga 4000ppm, iki wis diverifikasi dening ITS. Lan kanthi laporan tes konten lan asil anti-bakteri luwih saka 99,99%. Nyedhiyakake dhukungan kanggo kaku otot, nyeri lan nyeri. Nyepetake pemulihan otot lan sendi. Kain nyerep kelembapan kanthi cepet kanggo nyegah chafling lan ruam. Anti bakteri lan anti ambu ora enak.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Top selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketball (2)Top selling Honeycomb Foam Pad Spor Basketball (1)Top selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketballknee compression sleeveknee guardknee padknee braceTop selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketball (4)Top selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketball (5)crossfit knee sleeves5AFT LH001

Nggolek Produsen & suplier Work Trouser Knee Pad? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Taman Bantalan Knee dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Knee Pad Dance. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita