Pita gelang elastis bobot kanggo fitbit flex

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-H0044

Anti banyu:Anti banyu

Kekandelan:Sedheng

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Nilon

Jinis:Olahraga pergelangan tangan, Bungkus Tali Tangan, Kawat Tangan

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite, Dhukungan Tangan

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Jenis Kelamin:Universal, Wrist Band

Logo:Bisa Disesuaikan

Conto:Kasedhiya, Wrist Wraps

Layanan:OEM / ODM, Tali Wrist

Werna:Ireng, Biru Lan Krem

Jeneng Produk:Band Gelang Elastis Bobot Kanggo Fitbit Flex

Info Tambahan

Kemasan:1 pcs / opp bag, 100 pcs / karton, Ukuran Karton: 40 * 50 * 60cm

Produktivitas:300000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Shijiazhuang, Hebei

Kemampuan Pasokan:300000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Elastis bobot Band Wrist kanggo fitbit flex: • Nganggo kain serat elastis tinggi sing diimpor, kain alus lan nyaman, elastis tinggi, ambegan, nyaman • Tourmaline bisa ngrangsang akupoint kunci pergelangan tangan, ningkatake sirkulasi getih pergelangan tangan, ningkatake jaringan lan organ pergelangan tangan sing subround, duwe fisioterapi lan terapi tambahan tumrap rasa sakit pergelangan tangan lan subrounding.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

1. bahan njaba: kain nilon elastis dhuwur 2. bahan saka njero: kain turmalin 3. modle: siji ukuran (Dhukungan Aofeite Wrist (AFT-H004)) 4. ukuran: universal 5. bobote: 0,12kg / pasang 6. kemasan: 1 pc / PE tas, 70 lembar / karton 7. ukuran karton: 36 * 72 * 38cm 8. Norma / karton beban: 200 lembar (kemasan mudo), utawa 90 lembar 9. warna: ireng, biru lan krem 10. sertifikasi: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485 11. fungsi: mbantu nyuda nyeri pergelangan tangan nyangga bangkekan sampeyan 12. OEM: kasedhiya

wrist bandwrist bracewrist strapwrist supportwrist weightswrist wraps crossfitwrist wrapssports wrist bandsweightlifting wrist wraps

Nggolek Elastis Wrist Band kanggo Produsen & supplier Fitbit Flex? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Band Wrist Bobot dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Elastis Wrist Band. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Brace Wrist


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita