Korektor postur terapi ndhukung sabuk pengikat

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-B042

Anti banyu:Anti banyu

Proyek Perlindhungan:Bola Tenis Meja, Bulutangkis, Bola Tenis, Bal-balan, Basket

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Liyane, Neoprene, Watu Magnetik, Tali Elastis, Kulit

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Ukuran:SML XL XXL, SML XL XXL, Back Brace

Fitur:Napas, Elastis, Ngapikake Postur Sampeyan

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Jenis Kelamin:Universal, Korektor Postur, Universal, Nyeri Nyeri punggung

Werna:Ireng, Jambon, Putih, Putih, Ireng, Jambon

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Bali

Logo:Bisa Nyithak Logo Sampeyan

Jeneng Produk:Terapi Posisi Terapi Ndhukung Sabuk Sabuk

Info Tambahan

Kemasan:minangka panjaluk sampeyan

Produktivitas:70000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:70000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE, FDA, BV, ISO13485, ISO90001

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Nggolek Produsen & Pemasok Korektor Posur sing becik? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Postur Korektor Punggung wis dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Therapy Postur Korektor. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Korektor Posur


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita