Sabuk dhukungan lumbar punggung ngisor sing tipis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-B006

Anti banyu:Anti banyu

Proyek Perlindhungan:Bola Tenis Meja, Bulutangkis, Bola Tenis, Bal-balan, Basket

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Kain Ok, Kualitas Tinggi, lan Sabuk sing Bisa disetel, Kain Ok, Sabuk sing Bisa disetel

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Ukuran:SML XL XXL, Back Brace

Jenis Kelamin:Universal, Korektor Postur, Universal, Nyeri Nyeri punggung

Werna:Jambon, Putih, Ireng, Putih, Ireng, Jambon

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Bali

Logo:Bisa Nyithak Logo Sampeyan

Fitur:Nyaman, Luwes lan Efektif

Jeneng Produk:Sabuk Dhukungan Lumbar Punggung Super Lancip

Info Tambahan

Kemasan:1 pc / tas opp

Produktivitas:70000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:70000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Fitur Korektor Posisi saka punggung Super lancip Dhukungan Lumbar desain sabuk miturut drawstring bentuk ergonomis 8, nyedhiyakake tekanan tambahan sing bisa cepet lan mbenerake postur pundhak lan njaga pundhak ing posisi paling apik. Dhukungan Bali Koreksi Postur Lapisan busa empuk sing wiyar kanggo immobilisasi lan kenyamanan sing tepat. Lumbar Back Bracekatun bantalan stocking katun nyedhiyakake kenyamanan sing luwih apik. Loro gesper nawakake posisi sing tepat.

Jeneng: Sabuk dhukungan lumbar punggung ngisor sing lancip Merek: Aofeite Model: AFT-B006 Ukuran: Ukuran standar Werna: Ireng Bahan utama: kain ok sing berkualitas tinggi, lan sabuk sing bisa disetel Paket: pp / pe tas banjur ing karton Pengiriman: DHL, FedEx, TNT. SF. UPS lan dikirim liwat segara utawa udhara. Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, pembayaran aman, jaminan perdagangan. Sertifikasi: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Fitur

· Luwes kanthi non-matesi desain uni-jinis kanggo pria & wanita

· Nyengkuyung sing dirancang khusus kanggo nahan pundhak nalika narik

wetengmu

· Mbantu sampeyan supaya luwih dhuwur lan tegang supaya katon luwih apik lan rumangsa luwih enom

lan mbenerake dedeg piadeg sampeyan

· Merek anyar lan kualitas dhuwur

· Gampang didhelikake ing sandhangan sampeyan

· Mesin bisa dicuci

Fungsi

· Mbantu sampeyan ngadeg luwih dhuwur lan tegang

· Mbantu mbenerake dedeg piadeg sampeyan

· Ora pundhake pundhak sing dibungkuk lan slouching umum

· Nyuda rasa lara lan nyuda pembengkakan

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Dukungan Pinggang Pinggang, Korektor Posur, Dhukungan Kawat Tangan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Dhukungan Panjangan Bahu, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku ngatur pesanan. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

back supportback support beltback posture correctorback postureback bracelumbar back brace

Nggolek ngisor sing luwih becik Sabuk Dhukungan BaliProdusen & pemasok? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Sabuk Dhukungan Lumbar Punggung Ngisor dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Back Lumbar Support Belt. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Korektor Posur


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita