Gulung gulu super empuk ndhukung bantal perjalanan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-U004

Fungsi:Ngilangake lemes

Cara:Pijet

Jinis:Manual

Cara Pijet:Pijet mundur

Cocog kanggo:Kerah Putih

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Kelompok Umur:Kabeh Umur

Ukuran:Ukuran Gratis

Jeneng:Aofeite

Layanan:OEM / ODM

Conto:Kasedhiya

Isi:Udhara

Percetakan:Logo Ngatur Wis Welcom

Jeneng Produk:Bantal Travel Super Soft Leher Dukungan

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Gulung gulu super empuk ndhukung bantal perjalanan

Ya! Bantal Travel sing unik iki, kembung nganggo Katup - Bukak tutup katup ireng ing bantal perjalanan. Pencet film interior katup kaping pindho sadurunge ngembung. Tiup menyang film interior katup 2 ~ 5 kaping nganti volume 90%. Pencet interior katup kanggo nyetel firmnes supaya bisa ngeculake udara nganti tekan inflasi sing diarepake! Bantal sing bisa dilipat lan ultralight iki mung 2,1oz (50g). Iki bakal menehi dhukungan gulu sing nyenengake lan gampang digawa menyang endi wae. Kajaba iku, kantong travel organizer portebel diwenehake. Bantal perjalanan sing sampurna kanggo Kamping, Plancongan Mobil, Plancongan Pesawat Pabrik iki diproduksi nganggo kain empuk sing alus banget lan kanthi kualitas kuat intrinsik. GRATIS PACK-SACK ATTRACTIF GRATIS- Sawise digunakake - sampeyan bisa menet katup udara kanggo ngeculake udhara - gulung & simpen ing kanthong sing apik sing disedhiyakake kanthi gratis! Kanca plancongan sing apik tanpa rasane akeh. - HADIAH SEMPURNA kanggo sing sampeyan tresnani - Ayo wong sing tresna plancongan kanthi luwih nyenengake lan nyenengake. Kajaba iku, dadi kanca sing apik kanggo nonton film ing omah utawa turu ing kantor. Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

car neck pillowcar neck rest pillowfoam neck pillowinflatable neck pillowmemory foam neck pillowneck massage pillowneck roll pillowneck pillow memory foamneck pillowneck support travel pillow

Napa Pilih Kita Aofeite: 1. Pabrik nyata kanthi mesin lan tenaga kerja trampil. 2. Staff sing duwe pengalaman perdagangan luar negeri. 3. Pemasok emas Alibaba. 4. Kita bisa nampa supaya cilik lan urutan OEM. 5. Kualitas level tinggi, kanthi sertifikasi CE / FDA lan ISO. 6. Rega kompetitif lan pangiriman cepet, kabeh cara pengiriman ditampa. 7. Metode pembayaran sing beda-beda, LC, TT, Western Union, Money Grame lan Paypal. 8. Garansi setaun lan layanan sawise didol. 9. Kita bakal tuwuh luwih gedhe karo para pelanggan.

Nggolek Produsen & pemasok Bantal Dukungan Super Soft Leher sing cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Travel Bantal Leher dijamin kualitas. We are China Asal Pabrik Bantal Gulung Leher. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Brace Leher


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita