Olahraga nyengkuyung lengen klambi angkat besi angkat angkat neoprene

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-KU003

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Perawatan Kesehatan, Lutut, Elastis, Bernapas, Alus

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Nylon, Elastis, Bernapas, Alus

Jeneng:Aofeite

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Lutut

Logo:Kasedhiya, Knee Brace

Detail Pengiriman:Gernally 4 Dina Sawise Pembayaran Pelanggan

Jeneng Produk:Dhukungan Olahraga Lutut Lengan Kancing Neoprene Weightl

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Ukuran:Ukuran Gratis, Lengan Dhengkul

Conto:Cepet lan Sugeng Rawuh, Lutut Pad

Info Tambahan

Kemasan:Pisah kantong opp

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Pelabuhan:Tianjing

Katrangan Produk

Dhukungan lutut profil sing tipis banget ora bakal ngganggu atletik utawa sandhangan. Kancing Dhengkulmacem-macem kerapatan rajutan / dhukungan panggonan kekandelan / lentur sing paling dibutuhake. Ekstra fleksibel ing mburi dhengkul.Lengan kompresi lutut Kemampuan nyedhot ambegan VS. Bungkus Neoprene standar.Lengan Dhengkul bisa ngilangi radang sendi, bursitis lan tendonitis sing cocog kanggo alergi neoprene. Bantalan lutut gunakake bahan elastis 4 - cara kanggo nambah kompresi lan pas tanpa penylametan panas.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Dhukungan Knee Brace, Dukungan Pinggang Pinggang, Korektor Postur, Dhukungan Kawat Tangan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Dhukungan Panjangan Bahu, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Bahan: Nylon, Spandex, Serat Ukuran: S / M / L Werna: Biru / ireng / oranye / abang / ijo Fungsi: Nglindhungi dhengkul, tetep anget lan aman Karakteristik:

1. disesuaikan 2. Dhukungan nyuda nyengkuyung patella 3. Mbantu dhukungan saka patella 4. Nyaman dienggo 5. Desain ora bakal mengaruhi gerakan sampeyan 6. Kompresi sing apik bisa nggawe lutut ditutup kanthi lengkap 7. Nyedhiyakake anget, nyenengake, keluwesan lan daya tahan utama kanggo saben dina OEM: Kasedhiya Pengepakan: Kantong opp, kertu kertas utawa akeh minangka kebutuhan pelanggan

knee braceknee padknee protectionknee sleeveknee support

Nggolek Produsen & pemasok Neoprene Lengan lutut sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Angkat angkat Lengan Lengan lutut dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Knee Brace Neoprene. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita