Pundhak lumbar pundhak korektif postur ngisor

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-B101

Anti banyu:Anti banyu

Proyek Perlindhungan:Bola Tenis Meja, Bulutangkis, Bola Tenis, Bal-balan, Basket

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Poliester, Poliester, Tali Elastis

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Ukuran:SML XL XXL, Back Brace

Jenis Kelamin:Universal, Korektor Postur

Werna:Ireng

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Bali

Logo:Bisa Disesuaikan

Conto:Kasedhiya, Nyeri punggung

Fungsi:Fungsi Magnetik Lan Ortopedi

Kauntungan:Dhuwur Elastis, Kenceng Bisa disetel, Gampang Digunakake

Fitur:Nyaman, Luwes lan Efektif

Jeneng Produk:Brake Pundhak Pundhak Lumbar Pundhak

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / kantong plastik

Produktivitas:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Fungsi saka Korektor dedeg piadeg / sabuk nyeri punggung 1. mbantu nyuda rasa lara lan mbenerake dedeg piadeg sing ora apik. Nalika nganggo dhukungan, iku alon-alon bakal narik pundhak, gulu lan endhas dienggo nalika nyelarasake tulang punggung. 2. nawakake rasa sakit sing ngobati terapi, ngobati, tanpa obat-obatan kanggo punggung sing lara. 3. Nyokong tali ing pundhak ngarep supaya bisa ditarik kanthi alon-alon kanggo dedeg piadeg sing bener. Nggawe sampeyan supaya luwih dhuwur lan tegang. 4. Nyegah gundukan adat remaja, slouching lan hunching 5. mbantu wong tuwa ningkatake kelengkungan tulang belakang 6. Mbantu sampeyan ngadeg luwih dhuwur lan tegang

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Dukungan Pinggang Pinggang, Korektor Posur, Dhukungan Kawat Tangan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Rincian: Produk: Pundhak lumbar pundhak korektif postur ngisor bahan: tali elstic, spandex, hook and loop, polyester Fungsi: Bener Pungkasan Postur, nawakke pundhak bali warna: ireng ukuran: SML XL XXL Dodo: 65-75 (cm) 76-80 (cm) 81-85 (cm) 86-95 (cm) 96-105 (cm) Pabrik: Sisih sisih wétan lan kidul ing lantai papat ing dhukungan NO.202 saka Gree alamat: taman industri, No.389 dalan Hengshan, Zona teknologi tinggi, Shijiazhuang Logo: Kita utawa sampeyan babar pisan: 12 wulan Istilah perdagangan: pambayaran: Pesenan conto utawa supaya nyoba - pambayaran kanthi 100% TT Pesenan massal -pembayaran 30% TT luwih dhisik, saldo kudu dibayar sadurunge dikirim. pangiriman: Pesenan conto- sajrone 48 jam Pesenan massal- miturut jumlahe (Yen jumlah ora luwih saka 2000 lembar, wektu pangiriman kira-kira 7 dina)

back support beltbest back support beltbetter back brace back support beltlumbar back support beltposture corrector adjustableposture corrector brace

Nggolek sing ideal Lumbar Back BraceProdusen & pemasok? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Brace Low Back dijamin kualitas. Kita Pabrik Pundhak Postur Korektif sing Asal saka China. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Korektor Posur


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita