Warta Perusahaan

  • Kneepad luwih bisa ngatasi rasa nyeri arthritis.

    Osteoarthritis lutut minangka kondisi degeneratif umum sing mengaruhi 10% pria lan 13% wanita sing umure luwih saka 60 taun. Kondhisi iki bisa nyebabake damper serius kanggo kegiyatan sing sampeyan seneng. Amarga olahraga minangka salah sawijining perawatan paling apik kanggo kondisi iki, olahraga sing sampeyan butuhake yaiku ...
    Waca liyane
  • Kuartal pertama pk 2017 diwiwiti

    Sawise pirang-pirang kegiatan PK kinerja adol, kita wis jelas bisa nambah kekuwatan tim lan semangat pribadi. Kanthi nggawe swasana persaingan sing sregep lan tegang, kita nggawe budaya klompok sing ora goyah lan positif. Kita kudu terus-terusan nyimpulake pengalaman lan nggambar ...
    Waca liyane
  • Kinerja penjualan PK

    Kanggo ngetrapake antusiasme salesmen garis depan, stimulasi potensi staf lan kemampuan kerja tim. Ing kuartal kaping papat 2016, PK kinerja sales diwiwiti. Tim sing menang kompetisi bakal entuk bonus lan hadiah sing cocog. Kabeh tim ing Kementerian Luar Negeri ...
    Waca liyane
  • cara kanggo nglindhungi dhengkul lan fungsi kneepad

    1. Menyang lantai ndhuwur kanggo olahraga kanthi bener Akeh pegawai ing kantor seneng munggah ing ndhuwur kanggo olahraga, nanging gerakan iki ora cocog kanggo kabeh wong. Yen kabotan, wanita hamil lan arthritis degeneratif, luwih becik sampeyan ora munggah ing ndhuwur. Sanalika, kita kudu nguwasani metode olahraga sing bener ....
    Waca liyane
  • Perjalanan menyang Gunung Tai

    Gunung Tai dununge ing tengah Kutha Tai'an, Provinsi Shandong, lan dikenal minangka "kepala lima gunung". Ing mitologi Tiongkok kuno, Taishan diowahi saka endhas Pangu. Lan Pan gu minangka tokoh mitologi Tionghoa lan legenda. Mula, bangsa Cina ...
    Waca liyane
  • Sinau lan komunikasi karo Asosiasi Internet Xingtai

    Xingtai duwe sejarah 3500 taun. Ing sejarah sing dawa, akeh selebriti sejarah sing muncul, kayata Bian Que, santo pangobatan tradisional Tionghoa; Guo Shoujing, ilmuwan Dinasti Yuan. Xingtai dununge ing lingkaran ekonomi Beijing-Tianjin-Hebei, minangka importir ...
    Waca liyane
  • Apa treadmill duwe efek sing padha karo mlaku ing njaba ruangan?

    Peneliti ing universitas milan ing Italia nganalisa bedane antarane 15 pria sehat kanthi umur rata-rata 21 taun lan lumaku ing treadmill. Peserta sinau mlaku nganti 30 detik lan istirahat 30 detik, ing sesi ruangan lan treadmill sajrone 15 menit, rep ...
    Waca liyane
  • Preinan ing pinggir segara

    Penglai minangka kutha sejarah lan budaya sing misuwur ing Tiongkok. Kutha tingkat kabupaten ing Shandong dikelola dening Yantai. Dumunung ing sisih lor-wétan Provinsi Shandong, sisih lor Kutha Yantai. Ana luwih saka 100 papan sing disenengi. Penglaige lan Penglai Shuicheng kabeh bangsa ...
    Waca liyane
  • Babagan hunchback

    Para remaja dununge ana ing tataran tuwuh lan tuwuh, lan balunge isih durung tuwuh. Balung ing wektu iki angel banget lan katon akeh plastisitas. Gampang banget ditekuk lan deformasi. Yen sampeyan ora nggatekake sikep sing lungguh, sampeyan bakal ...
    Waca liyane
  • Mlaku mupangat kanggo kesehatan awak

    Ana paribasan sing lawas yen "praktik luwih dhisik". Mlaku suwene suwe kanggo jantung, olahraga fungsi paru-paru duwe pengaruh gedhe, lan lumaku mbutuhake jumlah panas, dadi kanggo konsumsi lemak sing berlebihan, lan ningkatake otot ...
    Waca liyane
  • TP Sharing Meeting

    Rapat Berbagi TP

    "TP" tegese mitra utama. Tujuan rapat berbagi "TP" yaiku kanggo ngiyatake hubungan antarane perusahaan, nglengkapi kaluwihan, sinau pengalaman, nggedhekake kerja sama lan nggawe kemajuan umum. Web China sisih wetan ...
    Waca liyane
  • Hello,Dubai

    Halo, Dubai

    Dubai dununge ana ing tengah-tengah Semenanjung Arabia lan pesisir kidul Teluk Arab. Iki minangka pusat wilayah Teluk. Iki uga dadi metropolis internasional modern, kutha sing paling padhet ing Uni Emirat Arab, kutha paling sugih ing Timur Tengah, ekonomi lan finansial ...
    Waca liyane