Napa sikutmu ora kepenak?

Kanca sing seneng main tenis, bulutangkis lan tenis meja bakal nglarani sikut nalika main bal, utamane nalika main mundur. Para ahli ngandhani yen iki umume diarani "siku tenis". Lan sikut tenis iki utamane nalika nyepak bal, sendi pergelangan tangan ora rem, ora ana pergelangan kunci, otot ekstensor lengan gedhe banget, nyebabake kerusakan lampiran. Sikut sing dibentuk dening humerus, balung lan ulna sing fluky. Iki gabung karo lengen ndhuwur lan lengen ngisor, nggabungake gerakan lengen kanthi trampil lan terkoordinasi lan nggawe lengen ditekuk, digawe dowo lan muter supaya kinerja luwih apik. Nanging pegawe bola-bali sing gedhe banget, olahraga berlebihan, trauma dadakan, nyebabake lemes tendon, pembengkakan lan abses, kayata "siku tenis" lan "sikut golf". Iki uga bakal mengaruhi fungsi tangan, nyebabake sudut gerakan sikut sing winates. Kajaba iku, bundhas ing otot lengen ndhuwur bakal nyebabake mlengkung lan mbenerake sikut.

Ngarahake tendon sing asring cilaka ing sikut, pelindung sikut menehi tekanan sing tepat kanggo ngatasi fungsi tendon sing cilaka lan nyuda tingkat cedera sing parah amarga kontraksi gedhe banget. Desain pelindung sikut malah bisa nyuda rasa nyeri lan ngindhari lemes, lan mbantu fungsi tangan supaya luwih terkoordinasi.

sports

Kancing Sikut fitur 1. Thermotherapy: Pangobatan panas sing anget lan lembab minangka perawatan sing paling penting kanggo sendi lan tendon sing cilaka dening paling pelatih lan dokter rehabilitasi. Pelindung siku digawe saka kain elastis bermutu tinggi, sing bisa cedhak karo situs panggunaan, nyegah kelangan suhu awak, nyuda rasa lara ing bagean sing kena pengaruh, lan nyepetake pemulihan. 2. Ningkatake sirkulasi getih: Amarga panas perawatan sing ditindakake dening pelindung sikut, ningkatake sirkulasi getih jaringan otot ing papan panggunaan. Efek iki migunani banget kanggo perawatan arthritis lan nyeri sendi. Kajaba iku, sirkulasi getih sing apik bisa uga duwe peran sing luwih penting kanggo gerakan otot lan nyuda cedera. 3. Efek pendhukung lan stabil: pelindung sikut bisa ningkatake sendi lan ligamen kanggo nolak pengaruh gaya eksternal. Perlindhungan sendi lan ligamen sing efektif.

4. Bahan elastis sing entheng, bisa ambegan, nyaman dipakai, kanthi dhukungan lan mitigasi kejut, bisa dicuci nganggo mesin, gampang dipakai, cocog kanggo mlayu, dolanan bal lan olahraga ing njaba ruangan.

elbow

elbow brace

Sawetara wong seneng olahraga ekstrem, kudu nganggo peralatan proteksi profesional, supaya bisa nyegah cilaka kanthi efektif. Pungkasan, kita kudu ngelingake sampeyan manawa peralatan protèktif mung duwe peran protèktif tartamtu ing olahraga, mula saliyane nganggo sawetara peralatan protèktif, kita kudu nyoba nguwasani gerakan teknis kanthi rutin, kanthi manut paugeran kompetisi.


Wektu kiriman: Nov-19-2020