Apa sing kudu digatekake ing pundak?

Gulu skapular minangka organ gerakan awak manungsa sing penting. Kita meh ora bisa kerja lan istirahat tanpa saben dina. Minangka salah sawijining sendhi penting ing awak manungsa, pundhak obah meh kabeh. Kesehatan kanthi langsung nemtokake kualitas urip lan kualitas urip wong. Nggunakake barang sing apikKancing Pundhakbisa njaga lan nyepetake pemulihan. Nguntungake kanggo kesehatan pundhak.

Dhukungan Pundhakpelindung digunakake kanthi wiyar. Kita asring bisa ndeleng wong tuwa, atlit nggunakake pelindung pundhak, lan macem-macem jinis pasien pundhak, utamane arthritis rheumatoid lan pasien spondylosis serviks uga butuh pelindung pundhak kanggo nglindhungi sendi.

shoulder

Dhukungan pundhak bisa nyedhiyakake dhukungan, stabilitas, ngreksa panas lan nyuda rasa nyeri ing jaringan sendhi pundhak. Cocog kanggo nyeri akut lan kronis lan inflamasi sing disebabake dening lesi degeneratif sendi pundhak lan cedera jaringan lunak periferal, lan subluxasi pundhak sing disebabake hemiplegia. Iki bisa nyedhiyakake dhukungan, stabilitas, ngreksa panas lan nyuda rasa nyeri ing jaringan sendhi pundhak. Cocog kanggo nyeri akut lan kronis lan inflamasi sing disebabake dening lesi degeneratif sendi pundhak lan cedera jaringan lunak periferal, lan subluxasi pundhak sing disebabake hemiplegia. Kita ora mung butuh dhukungan pundhak supaya anget ing mangsa adhem, nanging kanggo pasien kasebut, nyatane, ing musim panas sing kringet, amarga asring mlebu lingkungan AC, kita uga butuh tali bahu sing cocog kanggo nyuda beban gabungan. medical shoulder pad Biasane, bahan sing digunakake kanggo dhukungan pundhak ing pasar yaiku katun, wol, kulit lan bahan campuran. Katun: ambegan lan higroskopis, nanging gampang kisut sawise dikumbah lan dipakai. Tingkat nyusut cukup gedhe, udakara 4-10%. Pelestarian panas umume, ora tahan cetakan. Wol: Bahan dhukungan bahu kain wol umum yaiku wol, rambut terwelu lan rambut unta, lan liya-liyane. Penylametan anget dhuwur, nanging permeabilitas hawa nyimpang. Ora cocog kanggo disebar sawise kringet, lan properti serangga kasebut kurang. Iki uga menehi roso tuwa lan garing sawise nggunakake sajrone wektu. Kulit: Kulit kewan luwih bisa ambegan, luwih anget, nanging tahan banyu; Lumahing kulit gawean ora wedi lembab, nanging anget lan permeabilitas hawa ora apik. shoulder1


Wektu kiriman: Nov-19-2020