Warta

  • What should we pay attention to our shoulders?

    Apa sing kudu digatekake ing pundak?

    Gulu skapular minangka organ gerakan awak manungsa sing penting. Kita meh ora bisa kerja lan istirahat tanpa saben dina. Minangka salah sawijining sendhi penting ing awak manungsa, pundhak obah meh kabeh. Kesehatan kanthi langsung nemtokake kualitas urip lan kualitas urip wong. Nggunakake Sho ...
    Waca liyane
  • Tips kesehatan musim gugur

    Musim gugur minangka musim panen sing apik. Iki uga minangka musim insiden sing dhuwur kanggo penyakit. Akeh penyakit sing rawan kambuh nalika musim gugur. Miturut psikolog, amarga pengaruh iklim lan faktor liyane, kedadeyan depresi lan penyakit mental liyane ing musim gugur saya tambah akeh. T ...
    Waca liyane
  • Napa sikutmu ora kepenak?

    Kanca sing seneng main tenis, bulutangkis lan tenis meja bakal nglarani sikut nalika main bal, utamane nalika main mundur. Para ahli ngandhani yen iki umume diarani "siku tenis". Lan sikut tenis iki utamane nalika nyepak bola, sendi ...
    Waca liyane
  • Gir protèktif fitness

    Ing proses fitness, gampang kanggo kita nyebabake galur otot lan galur tendon amarga kakehan. Nalika galur otot lan galur tendon kedadeyan, kita bakal krasa lara. Sanajan olahraga iku apik kanggo kesehatan, tegese olahraga sing tepat. Yen kita ora njupuk pancegahan sing bener sajrone ...
    Waca liyane
  • Bor geni

    Ing musim ganti musim gugur lan musim salju saben taun, cuaca garing minangka kedadeyan kacilakan geni sing akeh. Gampang dipicu geni. Lan ngancam keamanan nyawane lan properti. Ing tanggal 20 Februari, kita ngatur staf kanggo nindakake pelatihan ilmu kebakaran. F ...
    Waca liyane
  • Babagan proteksi pinggul

    Perlindhungan pinggul nduweni peran sing luwih penting kanggo ngindhari cedera olahraga lan ningkatake kinerja olahraga. Pinggang, minangka titik penting kanggo olahraga, kudu diwenehi perhatian. Ing olahraga fitness lan olahraga, pinggul kena gravitasi sing luwih gedhe, lan melu ...
    Waca liyane
  • Peran bantal gulu lan cara ngatasi rasa lara ing gulu

    Buruh kerah putih modern njaga sirah kanggo wektu sing suwe, sing bakal nyebabake otot ing gulu lemes banget, lan bakal meksa kabeh gravitasi ing balung balung geger serviks. Sawise suwe, iki bakal nyebabake disk vertebra serviks menonjol, nyebabake ...
    Waca liyane
  • 7 ciri perlindungan pinggul wanita

    Dhukungan Lumbar luwih akeh tumrap wanita sing ora lungguh, amarga wanita sing duwe menstruasi, meteng, nglairake, nyusoni lan karakteristik fisiologis liyane, lan duwe ciri penyakit ginekologi, dadi nyeri punggung minangka gejala umum. Dadi, carane nglindhungi ...
    Waca liyane
  • Olahraga esuk

    Sawetara wong mikir manawa olahraga esuk kudu ditindakake sedina mungkin, mula dheweke seneng olahraga sadurunge esuke esuk. Kasunyatane, dudu ilmiah. Sawise wengi, polutan nambah akeh ing udhara, ambegan hawa sing tercemar iki bakal nyebabake efek awak ...
    Waca liyane
  • Olahraga mangsa sing nyoto

    Ing masarakat modern, langkah urip lan kerja cepet banget, lan awak manungsa saya suwe saya suwe saya kakehan. Minangka paribasan, "Urip ana ing olahraga." Olahraga sing tepat duwe peran sing apik kanggo ningkatake kesehatan manungsa, lan olahraga musim salju uga bisa nggunakake kekarepan masarakat ...
    Waca liyane
  • Gunakake penjaga pergelangan tangan sing cocog

    Pergelangan tangan minangka bagean sing paling aktif ing awak kita, mula kemungkinan cedera dhuwur banget. Nganggo Bracer bisa nglindhungi supaya ora kesusu utawa nyepetake pemulihan. Wrist Brace wis dadi salah sawijining barang penting kanggo wong olahraga lan pergelangan tangan kudu ora ngganggu fungsi normal ...
    Waca liyane
  • Lindhungi dhengkul nalika olahraga

    Ing olahraga modern, panggunaan kneecap akeh banget. Dhengkul ora mung bagean sing penting banget ing olahraga, nanging uga bagean sing relatif rentan. Iki uga minangka bagean kuwarasan sing lara banget lan alon nalika cilaka, lan uga sawetara wong bakal ngalami rasa sakit kusam nalika udan lan awan. Olahraga Knee B ...
    Waca liyane