Nyokong lengen dhengkul neoprene

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-MC100

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Perawatan Kesehatan

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Spandex, Spandex, Polyester, Nylon

Jeneng:Aofeite

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

MOQ:10 PCS

Jeneng Produk:Dhukungan Lengan Lutut Neoprene Nyokong Grosir

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Lutut

Ukuran:SML, Lengan Dhengkul

Panggunaan:Perlindhungan Olahraga, Bantalan lutut

Logo:Logo Khusus, Kancing Knee

Info Tambahan

Kemasan:1 pc / kantong opp, 300 pcs saben karton, 60 * 50 * 45cm

Produktivitas:30000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:30000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Pelabuhan:Tianjing

Katrangan Produk

Jeneng: Neoprene Lengan Dhengkul dhukungan braces Grosir

- Jual Hot Dhukungan lutut, Lengan Dhengkul, Kancing Dhengkul, Bantalan lutut Bahan sing alus, lancip, entheng, fleksibel, awet, mbisakake Dhukungan Kompresi Lengan Kompresi Athletic Customfit dadi nyaman lan uga nglindhungi lutut nalika nindakake olahraga lan olahraga! -Logo utawa label khusus kasedhiya! -Maca cilik! -NDA kanggo desain khusus wis dijanjeni! Produksi -dhewe kanthi rega sing kompetitif lan pangiriman cepet!

Bahan: Spandex, Polyester, nilon Werna: Kuning / ireng Ijo / ireng Jingga / Ireng Dawane: 32cm Ukuran: SML XL Panggunaan: Execise, olahraga, medica, anget, proteksi, ortopedi Logo: Logo olèh Sample Wektu: 3-10 dina Wektu timbal: 15-30 dina Rincian Kemasan: Tas Opp, 100Pcs / karton

Show Produk

crossfit knee sleevesWe are expert at health care and orthopedic products such as Knee Brace Support, Waist Back Brace Support, Posture Corrector, Wrist Brace Support, Elbow Brace Support, Ankle Brace Support, Shoulder Brace Support, Neck Brace Support and so on. Also one of our feature service is customize order. We can produce products with your design logo and color box. We are looking forward to working with you for long time!knee compression sleeveknee guardknee pad

Nggolek Produsen & pemasok Lengan Neoprene Knee ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Grosir Knee Braces dijamin kualitas. We are China Asal Pabrik NeopreneKancing Dhukungan Knee. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita