Dhukungan punggung medis mbenerake sabuk pinggang ortopedi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-Y011

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Dhukungan, Pembentuk Awak, Perawatan Kesehatan, Tetep Anget, Tekanan, Ganda, Bernapas, Nyaman

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Liyane, Neoprene, Pembentuk Pinggang

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite, Pinggang Brace

Ukuran:Ukuran apa wae sing dibutuhake

Logo Khusus:Ya, Ya, Sabuk Pinggang

Jenis Kelamin:Universal

Conto:Kasedhiya

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Pinggang

Jeneng Produk:Dhukungan Mundur Medis Ngatur Waist Orthopaedic

Info Tambahan

Kemasan:1 tas pc / pp

Produktivitas:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Pinggang Brace nyedhiyakake dhukungan menyang punggung ngisor lan mbantu ningkatake teknik postur lan angkat sing tepat. Dhukungan Pinggang sabuk basis dhukungan sing luwih amba nyedhiyakake dhukungan kanggo sisih ngisor lan weteng lan mbantu njaga keselarasan punggung sing tepat. Trimmer Pinggangsabuk band kanggo ngencengake fastening, ora ana pamindhahan sajrone olahraga, ngidini lentur lan extension winates. Sabuk pinggang neoprene bisa mbenerake postur kanthi efektif lan ngatasi rasa nyuda punggung lan nyepetake pamulihan genius lumbar

Aplikasi sabuk traksi lumbar, sabuk pinggang 1. Sing nandhang herniasi cakram lumbar, ischialgia, hiperplasia balung lumbar 2. sing mesthi ngadeg utawa lungguh, kayata sopir, pegawai kantor, pelayan lsp. 3. sing seneng olahraga, fitness lan olahraga, kanggo nglindhungi otot pinggul 4.Fat sing pengin ngilangi bobot awak 5.Kanggo buruh sing kerja abot

Jeneng: Medis Dhukungan Bali mbenerake ortopedi Pelatih Pinggang sabuk Model Ora.: AFT-Y011 Ukuran: Ukuran apa wae sing dibutuhake Packing: 1 pc saben polybag kanthi label utawa khusus Fitur: Anti banyu lan awet MOQ: 10 pcs, pesenan cilik ditrima sadurunge Sampel: sampel sing kasedhiya lan koleksi barang bakal dihargai Memuat port: Tianjin utawa port liyane sing bisa diganti dadi sing sampeyan senengi Cara pangiriman: Liwat Laut & udhara; bingkisan cilik bisa milih DHL, UPS, FEDEX, EMS & TNT Harga sing kasedhiya: EXW, FOB, CNF & CIF utawa kaya sing sampeyan butuhake Jangka wektu pambayaran: T / T, L / C, serikat Barat, Paypal & Uang Tunai

Medical back support straightening orthopedic waist beltneoprene waist trimmerorthopedic waist beltwaist bandwaist bracewaist protection belt

Nggolek Produsen Sabuk Pinggang Ortopedi sing apik? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Sabuk Langsung Punggung dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Back Support Pinggang Sabuk. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Pinggang Pinggang> Dhukungan Pinggang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita