Dhukungan dhengkul kompresi magnetik lengen klambi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-MC099

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Perawatan Kesehatan

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Spandex, Spandex, Polyester, Nylon

Jeneng:Aofeite

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

MOQ:100 Pcs

Jeneng Produk:Dhukungan Komprèsi Magnetik Knee Lengan Kawat

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Lutut

Ukuran:SML XL, Lengan Dhengkul

Panggunaan:Perlindhungan Olahraga, Bantalan lutut

Logo:Logo Khusus, Kancing Knee

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Info Tambahan

Kemasan:1 pc / kantong opp, 300 pcs saben karton, 60 * 50 * 45cm

Produktivitas:30000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:30000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Pelabuhan:Tianjing

Katrangan Produk

Ing Kancing Dhengkul nggunakake teknologi rajutan telung dimensi sing digawe, Rasane lancar, Non-slip lan nyaman urip bebarengan, Dhukungan lututkanthi ventilasi sing apik, kain sing luwih kepenak, ketahanan apik. lengen lutut dobel non-slip bar Efektif nyegah dhengkul nalika gerakan mati,Bantalan lutut nambah keamanan gerakan

Kancing lutut, Dhukungan lutut, Lengan Dhengkul Jeneng Produk: Lengan dhukungan kompresi magnetik lengen klambi Bahan: Spandex, Polyester, nilon Werna: Kuning / ireng Ijo / ireng Jingga / Ireng Dawane: 32cm Ukuran: SML XL Panggunaan: Execise, olahraga, medica, anget, proteksi, ortopedi Logo: Logo olèh Sample Wektu: 3-10 dina Wektu timbal: 15-30 dina Rincian Kemasan: Tas Opp, 100Pcs / karton

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Dhukungan Knee Brace, Dukungan Pinggang Pinggang, Korektor Postur, Dhukungan Kawat Tangan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Dhukungan Panjangan Bahu, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku ngatur pesanan. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Show Produk

crossfit knee sleevesknee braceknee compression sleeveknee guardknee pad

Nggolek Produsen & supplier Lengan Kompresi Knee ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Magnetic Knee Brace wis dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Lengan Dhukungan Knee. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita