Lengan Dhukungan Knee Kanggo Angkat Angkat Lan Fitness

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-XKH007

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Tetep Anget, Stabil

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Nylon, Neoprene, Neoprene, nilon, Pelat Baja Bend

Jeneng Produk:Olahraga Dhukungan Kancing Knee

Werna:Ireng

Ukuran:Ukuran Universal

Fungsi:Perawatan Kesehatan

Sertifikat:FDA

Jinis:Dhukungan Knee Knee Cap Knee Protector

Panggunaan:Pangguna Olahraga

Logo:Logo Khusus

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 potongan / wulan

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Dhukungan lutut LenganDhukungan lutut Kompresi Grosir Grosir. IngKancing Dhengkuldigunakake kanggo nyegah utawa nyuda rasa lara amarga kram otot tungkak lan cilaka. Bahan elastis bisa menehi pitulung kanggo njaga suhu awak, nyepetake sirkulasi getih, lan nggampangake rehabilitasi. Dhukungan Lutut Kanggo Angkat Angkat Fitur: Aja ciloko, nglindhungi dhengkul. Napas, elastis dhuwur, nyaman. Penyerapan kringet, non-slip. Kain iki minangka kain renda satin bermutu kelas kapisan, warna anggun. Kain renda rosette: kasedhiya ing pirang-pirang warna, sampeyan bisa milih warna kasebut. Alus lan Romantis. Kain renda seger iki cocok kanggo dekorasi upacara manten, klambi, langsir, dekorasi omah, foto anyar sing lahir. Dhukungan Lutut Kanggo FitnessIndikasi: Mbenakake lutut sadurunge operasi lan postoperatif. Rehabilitasi kanggo nyuda lutut. kanggo kerusakan ligamen lutut lan patah tulang. Kontraksi lutut, cedera akut dislokasi patella alus. Cocog kanggo kabeh olahraga, nyengkuyung dhukungan kanggo nyuda kayata mlaku, nunggang, menek, basket, bal-balan lan liya-liyane.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Dhukungan Knee Brace, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Dukungan Wrist Brace, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku ngatur pesanan. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Knee Support Sleeve For Weightlifting And FitnessKnee Support Sleeve For Weightlifting And FitnessKnee Support Sleeve For Weightlifting And Fitness456789101112

Nggolek Produsen & Suplier Dhukungan Knee Support? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Dhukungan Knee Kanggo Angkat Bobot dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Knee Support Kanggo Fitness. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita