Bantalan lutut pria mesin penggilingan bantal turu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-K106

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Tahan Anget, Proteksi, Komprèsi Dhuwur

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Nylon, Lycra

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite

Nomer Model:AFT-K102

Jeneng:Dhukungan Lutut Honeycomb

Werna:Ireng / putih

Ukuran:M / L / XL

Jinis:Dhukungan Dhukungan Dhengkul / Dhengkul

Gaya:Bantalan lutut elastis, alus lan Nyaman

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 potongan / wulan

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Bantalan Lutut Pria Mesin Penggilingan Bantal Turu

Advanced 3-D kontur Dhukungan lututmenehi kompresi sendi lutut. Digawe saka neoprene kandel. Lengan kompresi anatomi sadurunge mlengkung lan desain fleksibel kenyamanan. Materi nyedhiyakake anget & kompresi sing nyenengake. Bahan neoprena sing bisa napas njaga panas lan nyepetake otot lan pulih sendi. Mbantu nyuda rasa otot lan sendi, kaku, lan nyeri. Ndhukung aliran getih & nyuda pembengkakan. Nyuda rasa sakit sing disebabake dening pembengkakan & kakehan. Menstabilake lan mbantu ningkatake mobilitas otot lan sendi. Ngurangi tekanan lan nambah koordinasi. Nyedhiyakake kompresi, anget & stabilitas tambahan sajrone lift, pistol lan jongkok sing mati. Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

knee braceknee flexionatorcompression knee sleevedonjoy knee braceyoga knee padmagnetic knee braceknee supportgarden knee padsknee rehabilitation equipmentknee walkerhyaluronic acid gel knee joint injectionknee guardknee high sockknee support brace

Nggolek Produsen & Suplier Bantal Knee Pillow Sleeping sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Mesin Penggilingan lutut dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Knee Pads Men. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita