Piranti Traksi Gulu Leher Rahim sing Bisa Disetel Panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-NC004

Cara:Manual

Bagian sing ditrapake:Gulu

Jinis:Pemanas, Medis

Cocog kanggo:Wong Sepuh

Intensitas Getaran:Ngganti Intensitas Saiki

Komponen:Kepala Pijet

Bahan:Lateks Beludru

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite

Fitur:Nyaman, Trep

Fungsi:Cedera Whiplash serviks

Werna:Disesuaikan

Ukuran:Ukuran Rata-rata

Panggunaan:Nyeri Leher Akut Utawa Kronis

Jeneng Produk:Daya Tengkuk Leher serviks sing bisa disetel Panas D

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:10000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:10000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Napa lara gulu lan pundhak, utawa mbayar kakehan terapi fisik utawa kunjungan kiropraktor? - Apa sampeyan ngalami ketegangan gulu saben dina utawa mbalek maneh saka ciloko, sampeyan bakal ngerti sepira efektif bantal gulu kita kanggo mbantu sampeyan supaya rumangsa luwih cepet. - Pangobatan nyeri gulu bisa larang regane lan butuh wektu. Kanggo perawatan sing gampang ing omah, cukupake piranti gulu kita menyang level nyaman, lan rasakake otot santai lan cepetake rasa lara. - Saraf sing dicubit ing gulu sampeyan bisa nglarani banget lan bisa nyebabake kemampuan sampeyan nyambut gawe, nyopir, lan ngatasi dina sampeyan. Kanthi nggunakake bantal gulu gulu kanthi rutin, sampeyan ora bakal bisa mulihake keselarasan sing tepat, ngilangi ketegangan, lan ningkatake sirkulasi, supaya awak bisa mari. Nalika sampeyan ngompa unit kasebut, isi udara kanggo regangan lan santai otot gulu sampeyan, nambah pasokan getih lan sirkulasi. Sampeyan ngontrol kacepetan lan tekanan ing pundhak, nalika sampeyan kerja kanggo nambah postur awak lan ngatasi ketegangan syaraf. Kanggo asil dhisikan, disaranake nggunakake piranti 2-3 kaping saben dina suwene 20-30 menit.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku ngatur pesanan. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

air neck tractioncervical neck traction devicecervical neck tractioninflatable cervical neck traction devicesneck traction deviceneck traction machineneck traction

Nggolek Produsen Piranti Leker Leher Adjustable sing cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Traksi Leher Rahim dijamin kualitas. We are China Asal Pabrik Piranti Lekatan Leher. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Brace Leher


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita