Orthosis sikil tungkak fasciitis nyengkuyung plantar pendhukung

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-FS021

Proyek Perlindhungan:Bola Tenis Meja, Bulutangkis, Bola Tenis, Bal-balan, Basket

Kelompok Umur:Wong diwasa

Anti banyu:Anti banyu

Diatur:Luwes

Bahan:Kain elastis, nilon, spandeks, lateks, silikon, katun

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite, Tali Tungkak

Logo:Kasedhiya, Ankle Brace

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Ankle

Conto:Gratis, Lengan Kaki

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Ukuran:S-XXL, Kaos Kaki

Werna:Ireng Utawa Adat, Bobot Tungkak

Jeneng Produk:Fasciitis Ankle Foot Orthosis Brace Dhukungan Planta

Info Tambahan

Kemasan:sak pasang / tas opp

Produktivitas:1000000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Shijiazhuang, Hebei

Kemampuan Pasokan:1000000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

- Nyengkuyung orthosis sikil tungkak Fasciitis nyedhiyakake kenceng lan stabilitas ing sikil sampeyan kanthi pas, lan isih ngidini gerakan lengkap - Ing Tungkak Brace nyuda plantar fasciitis / achiles tendon / metatarsal / gejala nyeri tumit lan pembengkakan - Plantar Ankle Brace bisa mbantu wong sing wis pulih Kaos Kaki - Bernapas lan nyenengake nalika nggunakake bahan anti gatel - Terisolasi supaya sikil lan tungkak sampeyan dadi anget, lan menehi dhukungan tumit / lengkungan sing apik - Ningkatake sirkulasi getih sing luwih apik - Tetep ing panggonane lan ora geser mudhun - nahan bentuk sanajan wis dicuci pirang-pirang - Bahan anti bakteri kanggo nyuda ambune - Ngidini keluwesan & gerakan sing luwih gedhe tanpa kulit utawa iritasi kulit

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Dhukungan Ankle Brace, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Barang: Fasciitis tungkak sikil orthosis nyokong plantar Logo: Miturut desain pelanggan Bahan: Nylon, Spandex, lateks, silikon, Katun Werna: ireng, biru, jambon, ijo lsp utawa adat Ukuran: Dawane 20cm Uga bisa sesuai karo kabutuhan sampeyan Fitur: Nyaman, ambegan, Eco-friendly Packing: sak pasangan / tas opp, banjur kothak CTN sak pasang / kothak warna, banjur kothak CTN. 2, Minangka syarat klien Wektu kiriman: 20-40 dina sawise pesanan dikonfirmasi Pembayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, keseimbangane dibuwang sadurunge dikirim. OEM olèh Ngundhuh port: Tianjin MOQ: 100 pasang

ankle foot orthosisankle holsterankle sleeveankle sockhuhuai5huhuai6

Nggolek Produsen & pemasok Orthosis Foot Ankle sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Dhukungan Ankle Brace wis dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Ankle Brace Plantar. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Ankle> Kaos kaki Kompresi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita