FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Kepiye cara ngirim pesen?

Sampeyan bisa ngubungi wong sing adol kanggo pesen. Nyedhiyakake rincian babagan syarat sampeyan kanthi cetha. Supaya kita bisa ngirim tawaran kasebut kaping pisanan. Kanggo ngrancang utawa diskusi luwih lanjut, luwih becik hubungi kita karo Skype, TradeManger utawa QQ utawa WhatsApp utawa cara instan liyane, yen ana telat.

2. Kapan bisa rega kasebut?

Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan.

3. Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

Nggih Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing kothak Hadiah, Logo, Tas kemasan lan liya-liyane ing desain lan manufaktur. Cukup critakake ide lan kita bakal bisa ngrewangi ide dadi produk sing sampurna.

4. Suwene aku bisa ngarepake conto?

Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap kanggo dikirim ing 1-3 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan kanthi ekspres lan tekan 3-5 dina. Kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging mbayar biaya pengiriman.

5. Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sing sampeyan pesenake. Selawase 10-30 dina adhedhasar urutan umume.

6. Apa syarat pengiriman sampeyan?

Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF, lsp. Sampeyan bisa milih sing paling trep utawa efektif kanggo sampeyan.

7. Kepiye cara pambayaran?

1) Kita nampa Paypal, TT, Wester Union, L / C, D / A, D / P, MoneyGram, lsp.
2) ODM, urutan OEM, 30% sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

8. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa dagang?

Kita pabrik, kita bisa njamin rega kasebut minangka tangan pertama, Kualitas tinggi lan rega kompetitif.

9. Ana ngendi pabrik sampeyan dimuat? Kepiye cara aku bisa tekan kono?

Pabrik sing dimuat ing Shijiazhuang, China, sampeyan bisa teka ing kene liwat udara menyang bandara Shijiazhuang utawa bandara Beijing, lan bakal njupuk sampeyan.

10. Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

Kanggo nggawe manawa pelanggan tuku produk lan layanan sing berkualitas apik saka kita. Sadurunge supaya panggonan pelanggan, kita bakal ngirim saben sampel menyang pelanggan supaya disetujoni. Sadurunge dikirim, staf Aofeite bakal mriksa 1 pcs kanthi 1pc. Kualitas minangka budaya kita.

Napa Pilih Kita Aofeite?

1. Pabrik asli karo mesin lan tenaga kerja trampil

2. Staff sing berpengalaman ing perdagangan manca, Layanan berkualitas tinggi

3. Kita bisa nampa pesenan cilik lan urutan OEM / ODM

4. Logo sing disesuaikan, label ngumbah, paket, kertu warna, kothak warna nampa.

5. Desainer profesional lan tenaga kerja trampil bisa ngasilake produk kanggo khusus sampeyan.

6. Kualitas tingkat dhuwur, kanthi sertifikasi CE, FDA, SGS lan ISO

7. Rega kompetitif lan pangiriman cepet, kabeh cara pengiriman bisa ditampa

8. Cara pembayaran sing beda-beda, LC, TT, Western Union, Money Gram lan paypal

9. Garansi wektu suwe lan serive sawise didol

10. Kita bakal tuwuh luwih gedhe karo para pelanggan

Pengin kerja sama kita?