Hubungi Kita

Shijiazhuang AoFeiTe Medical Devices Co., Ltd.

Alamat

Sisih wétan lan kidul ing lantai papat ing NO.202 Gree taman industri pendhukung, No.389 dalan Hengshan, Zona Teknologi Tinggi, Shijiazhuang, Shijiazhuang, Hebei

Telpon

Telp: 86-0311-66765181

Fax: 86-0311-80979823

Telpon Ponsel: +8613785838184

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita