Pelatih pinggang pinggang keragem Kolombia pelatih waders sing dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-Y016

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Dhukungan, Pembentuk Awak, Perawatan Kesehatan, Tetep Anget, Tekanan

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Nilon

Ukuran:S / M / L / XL / XXL

Jembar:24cm

Werna:Warna Kulit & Ireng

NW:0,3 Kg / pc

Paket:Tas Opp

Conto:Kapan wae

Fungsi:Dhukungan mburi / lumbar

OEM:Kasedhiya

Pabrikan:Pabrik Produk Kesehatan

Sertifikat:CE & FDA & ISO

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 potongan / wulan

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Pinggang wader dhuwur. Pelatih pinggang korset ing sadawane tulang punggung kanggo nyedhiyakake stabilitas kanggo wong sing nandhang lara punggung. Mekanisme tarik dobel elastis silang bali menehi kompresi sing efektif lan gampang diatur. Kain non-regangan ing panel mburi nyedhiyakake tingkat ngisor sing luwih murahDhukungan Bali. Sabuk pinggang ceragem. Supaya punggung ngisor ing posisi sing mujur utawa dawa lan nyuda galur otot sing nyebabake nyeri, ligamen, cakram lan oyot saraf ing punggung ngisor. Nyedhiyakake dhukungan, kompresi, lan anget ing sisih mburi ngisor nalika tetep fleksibel kanggo ngidini bebas gerak.Korset pinggang sabuk pelatih lateks kanggo bobot awak bakal katon luwih tipis nalika sampeyan nyandhang. Kolombia Pelatih Pinggang. Nganggo korset pelatih pinggul kita saben dina bakal nglatih otot supaya tetep tetep lan mbangun kekuwatan ing weteng ngisor lan mbantu ngilangake lambung panggul. Korset pelatih pinggul lateks bakal mbantu sampeyan njaga postur awak sing luwih apik, batang baja fleksibel njaga awak kanthi lurus lan nyegah slouching.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Dukungan Wrist Brace, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

waist apron pvcwaist band amplifier mini amplifierwaist trimmer belt oem servicewaist band amplifier home amplifierwaist apron pewaist band waist belt for backwaist band amplifier wiredwaist band amplifier car amplifierwaist band amplifier active

Nggolek Produsen & pemasok Pinggang Tinggi Pinggang sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Sabuk Pinggang Ceragem dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Kolombia Pinggang Trainer. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Pinggang Pinggang> Dhukungan Pinggang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita