Sabuk pinggang punggung kanggo nyuda punggung

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-B104

Anti banyu:Anti banyu

Proyek Perlindhungan:Bola Tenis Meja, Bulutangkis, Bola Tenis, Bal-balan, Basket

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Poliester, Poliester, Tali Elastis

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Ukuran:SML XL XXL, Back Brace

Jenis Kelamin:Universal, Korektor Postur

Werna:Ireng

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Bali

Logo:Bisa Disesuaikan

Conto:Kasedhiya, Nyeri punggung

Fungsi:Fungsi Magnetik Lan Ortopedi

Kauntungan:Dhuwur Elastis, Kenceng Bisa disetel, Gampang Digunakake

Fitur:Nyaman, Luwes lan Efektif

Jeneng Produk:Sabuk Pinggang Punggung Kanggo Brace Nyeri Punggung

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / kantong plastik

Produktivitas:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Sabuk pinggang punggung kanggo nyuda punggung minangka pelindung paling apik kanggo veterin lumbar. Nalika nganggo sabuk pinggang iki, sampeyan bakal rontog dadi nyaman. Utamane migunani kanggo wong sing lungguh ing sak panggonan utawa wong sing gampang cilaka ing olahraga. Yen sampeyan minangka salah sawijining jinis wong, sampeyan kudu milihDhukungan Bali sabuk. Yen sampeyan pengin tetep bugar utawa ngilangi bobot, mangga nganggo. Kita duwe warna liyane, Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa ngubungi langsung. Panjaluk liya sing sampeyan duwe, kita bisa menehi sampeyan paling apik.

Rincian: Produk: Sabuk pinggang punggung kanggo nyeri punggung bahan: tali elstic, spandex, hook and loop, polyester Fungsi: Bener Pungkasan Postur, nawakke pundhak bali warna: ireng ukuran: SML XL XXL Dodo: 65-75 (cm) 76-80 (cm) 81-85 (cm) 86-95 (cm) 96-105 (cm) Pabrik: Sisih sisih wétan lan kidul ing lantai papat ing dhukungan NO.202 saka Gree alamat: taman industri, No.389 dalan Hengshan, Zona teknologi tinggi, Shijiazhuang Logo: Kita utawa sampeyan babar pisan: 12 wulan Istilah perdagangan: pambayaran: Pesenan conto utawa supaya nyoba - pambayaran kanthi 100% TT Pesenan massal -pembayaran 30% TT luwih dhisik, saldo kudu dibayar sadurunge dikirim. pangiriman: Pesenan conto- sajrone 48 jam Pesenan massal- miturut jumlahe (Yen jumlah ora luwih saka 2000 lembar, wektu pangiriman kira-kira 7 dina)

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Dukungan Wrist Brace, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku ngatur pesanan. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

back support beltbest back support beltbetter back brace back support beltlumbar back support beltposture corrector adjustableposture corrector brace

Nggolek Pinggang kanggo Produsen Nyeri Punggung? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Sabuk kanggo Nyeri punggung dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Belt Pain Pain. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Korektor Posur


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita