Sabuk pengikat postur korektor mburi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-B003

Anti banyu:Anti banyu

Proyek Perlindhungan:Bola Tenis Meja, Bulutangkis, Bola Tenis, Bal-balan, Basket

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Liyane, Neoprene, Watu Magnetik, Tali Elastis, Kulit

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Jeneng:Aofeite

Fitur:Napas, Elastis, Ngapikake Postur Sampeyan

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Ukuran:SML XL XXL, Back Brace

Jenis Kelamin:Universal, Korektor Postur, Universal, Nyeri Nyeri punggung

Werna:Jambon, Putih, Ireng, Putih, Ireng, Jambon

Layanan:OEM / ODM, Dhukungan Bali

Logo:Bisa Nyithak Logo Sampeyan

Jeneng Produk:Pundhak Korektor Pundhak Ndhukung Sabuk Sabuk

Info Tambahan

Kemasan:1 pc / tas opp

Produktivitas:60000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:60000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Kualitas tinggi bali ala Dhukungan Lumbarsabuk dirancang kanggo nyengkuyung punggung ngisor lan ndhuwur, Korektor Posisi iki nyedhiyakake dhukungan, kenyamanan lan anget kanggo ngatasi rasa nyeri. Nganggo ikiDhukungan Baliiku cocog kanggo lara punggung lan pundhak pundhak. ngisorSabuk Dhukungan BaliKoreksi Postur Magnetik sing bisa diatur dianjurake dening ahli cedera medis lan Fisioterapis. Tali elastis bakal menehi tameng tambahan stabilitas lan dhukungan, Panas terapeutik sing disedhiyakake neoprene kanthi kualitas tinggi kanthi 8 magnet bisa mbantu nyuda kejang otot.

Jeneng Produk: Pungkasan Postur korektor Pundhak Dhukungan tali pinggang Barang Ora.: AFT-B003 Bahan: Neoprene, elastis, strip PP, Tali Bahu sing bisa disetel Werna: Jambon, Putih, Ireng Ukuran: Unisize NW: 0,24kg / pc Dawa: 86cm Jembar: 42cm Paket: 1 pc / opp bag, 100bags / karton Ukuran Karton: 36 * 38 * 72cm Sertifikat: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Fungsi:

Posisi ngadeg, lungguh lan mlaku sing bener.

Nyegah deformasi kolom balung mburi.

Gampang awak manungsa lemes.

Kontribusi kanggo pangembangan sing tuwuh.

Gawe pinggul lan punggung tetep lurus.

Nyuda nyuda punggung, slouching lan hunching.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Dukungan Pinggang Pinggang, Korektor Posur, Dhukungan Kawat Tangan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak BraceDhukungan, Dhukungan Kancing Bahu, Dhukungan Kancing Gulu lan liya-liyane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku ngatur pesanan. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

back and shoulders support beltback support beltbest back support beltbetter back brace back support beltlower back support beltorthopedic back support beltposture corrector backposture corrector braceposture corrector

Nggolek sing ideal Korektor Postur BaliProdusen & pemasok? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Ndhukung Pundhak Pundhak Pundhak dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Back Posture Brace. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Korektor Posur


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita