Udhara mobil bisa napas angin guling bantal tiup

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-U003

Fungsi:Ngilangake lemes

Cara:Pijet

Jinis:Manual

Cara Pijet:Pijet mundur

Cocog kanggo:Kerah Putih

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Pabrik:Pabrik Kanthi Layanan Ekspor

Kelompok Umur:Kabeh Umur

Ukuran:Ukuran Gratis

Jeneng:Aofeite

Layanan:OEM / ODM

Conto:Kasedhiya

Isi:Udhara

Percetakan:Logo Ngatur Wis Welcom

Jeneng Produk:Bantal Leher Mobil Napas Udara Inflatable

Info Tambahan

Kemasan:1 potong / tas pp

Produktivitas:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:100000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Bantal Leher Mobil Napas Udara Inflatable

1. Siji-sijine Plancongan Bantal Gulu Inflatable sing nyedhiyakake Dhukungan LATERAL LENGKAP kanggo bagian ndhuwur awak supaya luwih santai, turu, lan turu maneh.

2. Ningkatake keselarasan sirah lan gulu sing bener - KANGGO KEPALA KANGGO GOLEK. Cocog kanggo panandhang nyeri nemen. 3. NGAREP GAMPANG kanthi mung sawetara napas lan DEFLAT kanthi instan. Toko rapi nalika digulung kanggo nyilikake ruang pengepakan. 4. Desain ERGONOMI sing dipatenake nyedhiyakake dhukungan sing tepat kanggo nyegah ketegangan lan galur gulu.

5. AYAT: Wong diwasa & Bocah-bocah. Cocog kanggo pesawat, bus, sepur, mobil, kemah, backpack, kursi roda, terminal bandara.

Kita ahli ing perawatan kesehatan lan produk ortopedi kayata Kancing Dhengkul Dhukungan, Dhukungan Pinggang Pinggang, Korektor dedeg piadeg, Kawat Tangan Dhukungan, Kancing Sikut Dhukungan, Tungkak Brace Dhukungan, Kancing Pundhak Dhukungan, Dhukungan Brace Gululan sapanunggalane. Uga salah sawijining layanan fitur yaiku PESANAN PESANAN. Kita bisa ngasilake produk nganggo logo desain lan kothak warna. Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan kanthi suwe!

Bantal istirahat gulu mobil sing bisa dihirup udara: (1) Bahan: Fleece lan fluff alus saka PVC. (3) Ora masalah lelungan utawa mung istirahat ing omah, bantal bisa nglindhungi gulu lan nggawe sampeyan kepenak banget. (4) Tutupe bisa dicopot lan dicuci. (5) Kemasan cilik lan gampang banget. Sampeyan bisa nyelehake malah ing kanthong sisih daypack. (6) Temokake standar pro65.

car neck pillowcar neck rest pillowfoam neck pillowinflatable neck pillowmemory foam neck pillowneck massage pillowneck roll pillowneck pillow memory foamneck pillowneck support travel pillow

Napa Pilih Kita Aofeite: 1. Pabrik nyata kanthi mesin lan tenaga kerja trampil. 2. Staff sing duwe pengalaman perdagangan luar negeri. 3. Pemasok emas Alibaba. 4. Kita bisa nampa supaya cilik lan urutan OEM. 5. Kualitas level tinggi, kanthi sertifikasi CE / FDA lan ISO. 6. Rega kompetitif lan pangiriman cepet, kabeh cara pengiriman ditampa. 7. Metode pembayaran sing beda-beda, LC, TT, Western Union, Money Grame lan Paypal. 8. Garansi setaun lan layanan sawise didol. 9. Kita bakal tuwuh luwih gedhe karo para pelanggan.

Nggolek Produsen & pemasok Bantal Leher Mobil Leher sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Bantal Leher Ngaso dijamin kualitas. We are China Asal Pabrik Leher Bantal Inflatable. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Brace Leher


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita