Traksi serviks portabel leher D Dada Hammock

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.: AFT-NH001

Bagian sing ditrapake:Gulu

Kekandelan ::Kandel

Fitur::Nyeri Leher Nyeri

Kelompok Umur::Wong diwasa

Jeneng Produk::Gulu Gantung

Werna:Ireng & Abu-abu

Ukuran::Ukuran Universal

Fungsi:Perawatan Kesehatan

Jinis:Gulu Gantung

Panggunaan:Panganggone Saben Dina

Logo :: Logo Khusus

Info Tambahan

Kemasan:minangka panjaluk sampeyan

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:Aofeite

Transportasi:Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE, FDA, BV, ISO13485, ISO90001

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Beludru Bernapas & Permeabilitas Udara sing Apik: tandu gulu bisa digunakake kanthi mulet gulu sampeyan.

Beludru sing bisa ambegan nyedhiyakake kenyamanan lan istirahat, permeabilitas udara sing apik, bisa nyuda

kaku lan ngatasi rasa sakit ing gulu kanggo wong sing ndeleng komputer lan ponsel

suwe-suwe.

Tali Elastis sing Digaya & Jahitan Unggul: Desain unik kanthi kuwat ari elastis kanggo tambah

keluwesan lan tahan bobot sing luwih gedhe. Jahitan sing luwih dhuwur bisa mbantu awet terus awet

lan panglipur.

Tulung dicathet: kepala buaian kanggo nyuda rasa sakit ora bakal cepet, sampeyan kudu tetep

nggunakake saben dina. 10-15 menit saben dianjurake. Sawise suwe, sampeyan bakal mboko sithik ngrasakake asile.

Logo: Bahan Logo Khusus: Kemasan Info Tambahan Katun Foam: 1 potong / pp tas Produktivitas: 50000 Potongan / potongan per Bulan Merek: Transportasi Aofeite: Samudra, Lahan, Udara Asal Usul: Hebei, China (Daratan) Kemampuan Suplai: 50000 Potongan / wulan Sertifikat: Pelabuhan CE / FDA / ISO9001 / ISO13485: Tianjin

Nggolek Produsen & Suplai Daya T serviks sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Hammock D Neck Adjustable dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Leher Relaks Leher Hammock. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Brace Leher


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita