Lutut tekanan bertekanan ambegan sing bisa diatur

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Model Ora.:AFT-HX036

Kekandelan:Sedheng

Fitur:Rem, Soft Waterproof, Protector

Kelompok Umur:Wong diwasa

Bahan:Lateks

Papan Asal:Hebei, China (Daratan)

Werna:Ireng

Sample Wektu:1-7 Dina kerja

Sertifikat:CE FDASO90001

Layanan:Dhukungan OEM / ODM-Knee

Jeneng:Aofeite-Knee Brace

Ukuran:Lengan lutut ukuran gratis

Panggunaan:Olahraga Dhukungan-Lutut Pad

Jeneng Produk:Peranan Sabuk Dhukungan Dhukungan Lutut Gel Silika Tekanan

Info Tambahan

Produktivitas:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Merek:aofeite

Transportasi:Hebei, China (Daratan)

Kemampuan Pasokan:50000 Potongan / potongan saben Sasi

Sertifikat:CE / FDA / BV / S09001 / S013485

Pelabuhan:Tianjin

Katrangan Produk

Tekanan ambegan sing bisa diatur Bantalan lutut, Kualitas Tinggi Lengan Dhengkul

Rincian Produk

Ing Dhukungan lutut nyengkuyung supaya sing nganggo bisa mlaku, mlayu utawa mlumpat nalika main Basket, Sepak Bola, Sepak Bola utawa olahraga liyane sing ora ana sing kudu diowahi maneh amarga tali silikon medis gelombang kaping pindho sing njaga Kancing Dhengkuling papan. Iki uga ngiyatake dhukungan ing loro-lorone dhengkul.

1 Kain njaba Pilih kain kualitas dhuwur, Nyaman lan bisa napas Bungkus dhengkul

2 Kain batin Kelembapan Kain wicking njaga dhengkul supaya garing Cepet garing 3 Silket gasket silikon Tekanan gabungan tekanan Keseimbangan lan stabil 4 Band bertekanan Desain luwes bidirectional Tekanan tetep Winding stabilitas 5 Dhukungan musim semi Nggawe patang sumber ing loro-lorone Nyedhiyakake dhukungan sing kuat, bisa tahan lama 6 pengikat lan gelung pengikat Pasangan kenthel super Ora nganggo pil sing gampang dipakai

Pita elastis sing dhuwur bisa diatur dhewe dadi

knee

knee

knee

knee

knee

Kauntungan kita -, pangembangan efisiensi dhuwur adhedhasar tim kuat; -, nyuplai barang kanthi rega paling murah; -, layanan berkualitas tinggi; Kita janji -, layanan profesional kanggo pelanggan; -, nyedhiyakake sampel sing bener kanthi cepet; -, nyuplai standar kualitas tinggi; -, barang pengiriman tepat waktu; FAQ 1.Q: Apa perusahaan sampeyan pabrik? A: Kita minangka pabrikan, dagang produk kanthi langsung karo cilents. 2.Q: Apa perusahaan sampeyan bisa menehi conto gratis? A: Sampel gratis, cukup mbayar biaya pengiriman. 4. T: Syarat pembayaran sing sampeyan tampa? A: Jangka waktu pembayaran beda-beda kanthi tingkat rega lan tarif total saben kontrak.

Nggolek Produsen & pemasok Kneepad Stabil lan Aman sing cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Dhukungan Lutut Kualitas Tinggi dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Soft Motion Kneepad. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Dhukungan Kancing Knee> Knee Brace


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita