Babagan Kita

Shijiazhuang AoFeiTe Medical Devices Co., Ltd. Dumunung ing kutha shijiazhuang, provinsi hebei, China.
Iki minangka produsen profesional lan melu ngrancang, produksi lan dagang.
Kita minangka produsen produk kesehatan olahraga medis, kayata sabuk Dhukungan Pinggang, Sabuk Dhukungan Ibu,
Pelindung lutut, pelindung pergelangan tangan, pelindung sikut, bantal udara, traktor serviks, lsp.
Produk kita wis entuk sertifikat kayata CE, FDA, SGS lan ISO13485.
Produk kami utamane diekspor menyang Eropa, Amerika, Afrika, Timur Tengah, Asia Selatan, Australia, Jepang, Korea lan negara lan wilayah liyane.
Salah sawijining layanan khusus yaiku pesenan khusus. Kita bisa ngasilake produk sing dirancang nganggo logo lan kothak warna.
Wiwit didegake, Aofeite mesthi netepi prinsip perusahaan "ngladeni masarakat lan ngrawat kesehatan".
Ngenut semangat perusahaan "khusus, dandan diri", supaya bisa dipercaya pelanggan ing omah lan ing luar negeri.
Aofeite mesthi precaya karo "Jari Kualitas, Jari Pelanggan, Jari Reputasi lan Jari Layanan". Kabeh staf bakal ngupayakake sampeyan kanthi win-win!
Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!

"TP" tegese mitra utama.
Tujuan rapat berbagi "TP" yaiku kanggo ngiyatake hubungan antarane perusahaan, nglengkapi kaluwihan, sinau pengalaman, nggedhekake kerja sama lan nggawe kemajuan umum.
Ruang commerce China sisih wétan sisih wétan teka ing Aofeite kanggo kegiyatan ijol-ijolan. Kita ngandhani sawetara pola lan pengalaman ing manajemen bisnis lan tim. Ayo dikunjungi lingkungan kantor perusahaan lan ngenalake sawetara kegiatan kantor saben dinane.

Tim teknis sing kuwat
Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.
Niyat gawe
Perusahaan nggunakake sistem desain canggih lan panggunaan manajemen sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000.
Kualitas apik banget
Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.
Teknologi
Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.
Kaluwihan
Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.
Layanan
Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

 

office (1)

team (7)

office (3)

office (4)

Kita njupuk pendekatan dhasar kanggo saben proyek. Klien kanthi konsisten ndeleng lalu lintas sing tambah, loyalitas merek sing ditingkatake, lan petunjuk anyar amarga kerja kita.

- Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan !.

team (1)

team (5)

team (6)

office (2)

Taun Madeg
Total Karyawan
Modal (Yuta US $)
Ukuran Pabrik (Sq.meters)

exibition (1)

exibition (2)

exibition (3)

exibition (4)